Search

EPIDEMIOLOŠKA NAPOMENA

Poštovani posjetitelji,

prema Odluci o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 12. studenoga 2021., uvodi se mjera obveznog predočavanja EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju. Odluka se odnosi na zaposlenike i vanjske suradnike Javne ustanove u kulturi Hrvatski dom Split kao i na sve posjetitelje profesionalnih kulturno-umjetničkih izvedbi, programa i manifestacija koje se održavaju u prostorima Javne ustanove u kulturi Hrvatski dom Split.

 

Dakle, svi posjetitelji moraju predočiti jedno od navedenog:

1. EU digitalnu COVID potvrdu.

2. Potvrdu liječnika primarne zdravstvene zaštite kojom se dokazuje da su preboljeli COVID-19 unazad 12 mjeseci.

3. Nalaz PCR testa kojim se dokazuje da su preboljeli COVID-19 unazad 12 mjeseci.

4. Potvrdu liječnika primarne zdravstvene zaštite kojom se dokazuje da su imali dijagnosticirane COVID bolesnike u obitelji i imale s tim oboljelima kontakte te su proglašene takozvanim „vjerojatnim slučajem“ unazad 12 mjeseci.

5. Potvrdu liječnika primarne zdravstvene zaštite kojom se dokazuje kako postoje kontraindikacije za cijepljenje ili za dovršetak cijepljenja bilo kojim cjepivom protiv COVID-19.

6. Negativan test na virus SARS-CoV-2 ne stariji od 48 sati.

Odlukom su definirane i kategorije osoba na koje se navedena pravila ne odnose (npr. mlađi od 16 godina).

Ukoliko netko od pretplatnika određenog Ciklusa ili posjetitelja koji su kupili ulaznice za određeni koncert ne želi prisustvovati događaju prema navedenim COVID mjerama, može izvršiti povrat sredstava putem sustava Adriaticket.

Javna ustanova u kulturi Hrvatski dom Split

Objavljeno:
11. 11. 2021.

Ostale novosti

<
>
5. 12. 2022.

REAGIRANJE NA ISTUP GRADSKOG VIJEĆNIKA JOSIPA MARKOTIĆA

Press konferencija, 5. 12. 2022.
Ovim putem želim reagirati na brojne neistine i maliciozne konstrukcije koje je iznio gradski vijećnik Josip Markotić na press konferenciji održanoj 5. prosinca 2022. u  prostorijama Gradske vijećnice Grada Splita. Donji citati su...
Saznaj više
1. 12. 2022.

Uskoro probna snimanja za Sony Classics

Nedavno pristigli rezultati kontrolnih mjerenja akustičkih parametara u prostoru Svečane dvorane Hrvatskoga doma Split, koje su proveli prof. dr. sc. Kristian Jambrošić i doc. dr. sc. Marko Horvat sa Sveučilišta u Zagrebu - Fakultet...
Saznaj više