Search

ERSTE BANKA GENERALNI SPONZOR

Potpisan je Ugovor o sponzorstvu između Erste banke i Hrvatskog doma Split. Erste banka prepoznala je dosadašnji rad te je postala generalni sponzor nove splitske koncertne dvorane.

Prilikom potpisivanja ugovora v. d. ravnatelja Hrvatskog doma Split Marin Kaporelo istaknuo je da će “osnaženi ovom suradnjom još aktivnije raditi na organizaciji glazbenog života u Splitu te razvoju publike s posebnim naglaskom na djecu i mlade. Gosp. Kaporelo kratko se osvrnuo na ostvarenja iz 2021. godine u kojoj se splitska koncertna dvorana profilirala kao najaktivnija koncertna dvorana u Hrvatskoj. Tako je realizirano ukupno 88 koncerata u (su)organizaciji ili programskom partnerstvu, 22 ostala događanja s ukupno 6.000 posjetitelja u publici te 50 prijenosa uživo putem YouTube kanala koje je pratilo 25.000 online posjetitelja.”

„Erste banka je svjesna velike važnosti ulaganja u zajednicu, stoga nastoji podržati različite inicijative, među kojima su i kvalitetni kulturni projekti poput suradnje s Hrvatskim domom. Iznimno nam je drago što je u svega godinu dana od otvorenja Hrvatski dom prepoznat kao posebno važno mjesto glazbenog i kulturnog života Splita, te da su ga podjednako prepoznali i brojni međunarodni i domaći izvođači i publika. Veseli nas što su organizatori, unatoč brojnim izazovima s kojima se u zadnje vrijeme suočavamo, napravili značajan programski iskorak, za koji vjerujemo da će svojom raznolikošću i ambicioznošću dodatno pozicionirati Split na kulturnu kartu Hrvatske, uz brojne programe koji se u gradu već tradicionalno održavaju“, kaže Christoph Schoefboeck, predsjednik Uprave Erste banke.

Objavljeno:
21. 2. 2022.

Ostale novosti

<
>
21. 2. 2022.

ERSTE BANKA GENERALNI SPONZOR

Potpisan je Ugovor o sponzorstvu između Erste banke i Hrvatskog doma Split. Erste banka prepoznala je dosadašnji rad te je postala generalni sponzor nove splitske koncertne dvorane.

Saznaj više
11. 2. 2022.

Pokloni glazbu u mjesecu ljubavi

Koncertna dvorana – Hrvatski dom Split u mjesecu ljubavi, ususret Valentinovu objavljuje posebnu ponudu za pretplate kupljene u veljači. Odaberi ciklus i razveseli glazbom sebe ili dragu osobu u mjesecu ljubavi.

Saznaj više
11. 11. 2021.

EPIDEMIOLOŠKA NAPOMENA

Poštovani posjetitelji, prema Odluci o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i...
Saznaj više