Hrvatski Dom Split
Hrvatski Dom Split
ciklus

DEVIĆEVCI PJEVAJU ADVENT

18.12.2023. 19:30
organizator:
Hrvatski dom Split
Koncertna dvorana Ive Tijardovića
KUD Filip Dević

Splićane, tradicionalno uvijek raspoložene za „lipu pismu” sigurno će razveseliti poseban poklon koji im je ovog Božića, u suradnji s Hrvatskim domom, pripremilo Kulturno-umjetničko društvo željezničara „Filip Dević”.

DEVIĆEVCI PJEVAJU ADVENT naziv je svečanog koncerta koji će se u ponedjeljak, 18. prosinca održati u Hrvatskom domu. Svima drage melodije u izvođenju muške, ženske, mješovite i klape „Ferata – Filip Dević” ispunit će velebnu Koncertnu dvoranu Ive Tijardovića. Četiri klape – četiri pjevačke perjanice Devića, podjednako obljubljene i od struke, i od publike, provest će nas u jednoiposatnom programu putem najpoznatijih Božićnih pjesama i tradicionalnih napjeva po cijelom svijetu, i, dakako, po našoj domovini.

Toplo preporučujemo ovaj koncert, koji će pobuditi emocije Splićana i značajno obogatiti splitsku predbožićnu kulturnu ponudu. Karte po cijeni od 12 eura mogu se kupiti na web portalu Adriaticketa, te u Hrvatskom domu sat vremena prije koncerta, kao i na prodajnim mjestima Adriaticketa (knjižara Morpurgo, trgovina Dancing Bear, Tisak Media centar u CCO).

Raznježite se, zabavite, zapjevajte, radujte se Božiću s Kulturno-umjetničkim društvom željezničara „Filip Dević” i pjesmama: ♥ Vesel'mo se ov' čas ♥ Pismu novu ♥ Kad se Isus ditić ♥ Signore delle cime ♥ Gloria in excelsis Deo ♥ A La Nanita Nana ♥ Nobody knows ♥ Veseli se Majko Božja ♥ Tiha noć ♥ Zdravo budi mladi Kralju ♥ Sad pjevamo ♥ Narodi nam se ♥ Kyrie eleison ♥ Kolenda iz Zatona ♥ Božić u Dalmaciji ♥ Feliz navidad ♥ White Christmas ♥ Priveliku radost

Objavljeno: 23.05.2024.
Nadolazeća

Događanja

Prijava na newsletter
prijavi se i saznaj novosti
pratite nas na @hrvatskidomsplit
Hrvatski Dom Split

javna ustanova u kuturi 
Hrvatski dom Split

Lokacija
Tončićeva ul. 1, 21000, Split
Telefon
+385 (0)21 213 775
Email
info@hdsplit.com
Partneri
programski 
partner
zlatni medijski 
partner
medijski 
partneri
HD Split © Sva prava pridržana 2024. - 2024.
crossarrow-up Skip to content