Search

Predstavljanje knjige “Pandemija COVID-19 i rat Rusije protiv Ukrajine”

dr. Anđelko Milardović

Čast nam je pozvati Vas na predstavljanje knjige prof.dr.sc. Anđelka Milardovića

PANDEMIJA COVID-19 I RAT RUSIJE PROTIV UKRAJINE

Predstavljanje će se održati u Splitu, 10.svibnja, 2023. godine s početkom u 19:00 sati , mala dvorana Hrvatskog doma , Tončićeva ul. 1

Sudjeluju:

  • prof.dr.sc.Anđelko Milardović, autor
  • Željko Valčić, politolog i novinar HRT centar Split, moderator
  • Akademik Davorin Rudolf, HAZU
  • Mislav Vušković ,urednik knjige
  • dr.sc. Siniša Kuko, politolog i ekspert za geopolitiku Ukrajine i Rusije

Predstavljanje  će biti u razgovornom  formatu radijske  emisije.

Veselimo se Vašem  dolasku !

 

Nova knjiga dr. Anđelka Milardovića “Pandemija COVID-19 i rat Rusije protiv Ukrajine” konačno će iduće srijede biti predstavljena i splitskoj publici što je autoru posebno pri srcu ne samo zato što je iz Splita, već je i sama knjiga dijelom nastajala u Dalmaciji. 

Dr. Milardović je politolog, sociolog i profesor političkih znanosti, znanstveni istraživač Instituta za migracije i narodnosti iz Zagreba u statusu znanstvenog savjetnika u trajnom zvanju te utemeljitelj i voditelj Centra za politološka istraživanja i odnedavna think tank Instituta za europske i globalizacijske studije.

Knjiga "Pandemija COVID-19 i rat Rusije protiv Ukrajine" objavljena je u izdanju Instituta za migracijska istraživanja te Instituta za europske i globalizacijske studije Zagreb – Split koji je ujedno organizator predstavljanja u Splitu, u Tončićevoj 1, 10. svibnja u 19 sati.

Na promociji će, osim autora, govoriti akademik Davorin Rudolf, dr. Siniša Kuko, politolog i ekspert za geopolitiku Ukrajine i Rusije, novinar Željko Valčić i urednik knjige Mislav Vušković.

Promociju podupiru Splitsko-dalmatinska županija, Odsjek za kulturu Grada Splita, Javna ustanova u kulturi Hrvatski dom Split i Udruga za ukrajinsku kulturu Cvit.

Objavljeno:
9. 5. 2023.

Ostale novosti

<
>